Lego Ledlampje

 

Lego Ledlampje

Je ontwerp wordt in 3mm dik spiegel plexiglas gegraveerd. Je bouwt zelf een lego standaard waarbij je ook nog moet solderen en ga je met een lijmpistool aan de slag om alles vast te zetten en werkend te krijgen. Het ledlampje verwisseld van kleur en hiernaast kun je zien dat het een leuk effect geeft in het donker. De kosten zijn € 15,- per persoon.

3D pen tekenen

 

3D-PEN TEKENEN

Je kunt eindeloze driedimensionale vormen tekenen. Anders dan bij een 3D printer kun je met een 3D pen, nu elke vorm aanpassen. Alsof je met een stift tekent kun je nu helemaal naar jouw eigen wens je creativiteit los laten.  Er zijn verschillende kleurtjes Filament die je mag gebruiken. Een mooie broche, stripfiguurtjes of een designer bril, je mag het na afloop allemaal mee naar huis nemen. Kosten zijn   € 15,00 per persoon. Het materiaal is kunststof PLA, een biologisch afbreekbaar plastic dat gebaseerd is op maïszetmeel.

Minecraft wereld bouwen

 

MINECRAFT WERELD

Met verschillende stukjes gelaserd hout maak jij een eigen Minecraft wereld. Steve, Alex, Zombie, Creeper of een babyschaap, je kunt het allemaal maken met de laserblokjes. Deze hebben allerlei diktes en vormen met een mooi brandrandje voor een cool effect. Je krijgt een bouwplaat waarop je dit alles met houtlijm fixeert en zo je fantasiewereld mee naar huis kunt nemen. Kosten zijn € 12,50 per persoon.

Spiegel en Tegeltje ontwerpen

 

Spiegel ontwerp maken

Mooie vormpjes, je naam grafische details zelf uitknippen. Maar we snijden ook ter plekken leuke teksten of je naam uit met de snijplotter. Er zijn veel verschillende kleuren folie om een kleurijk geheel te maken. Je mag een tegel en spiegel maken. Kosten zijn € 12,50 per persoon.

Na een kinderfeestje kun je genieten van heerlijke Marokaanse pannenkoekjes. Deze Msemen zijn heerlijk zoet en te beleggen met bijvoorbeeld Nutella, suiker, honing, rozijntjes of fetakaas. 

De meerprijs hiervoor is € 5,- per persoon

 

Couscousbar
op 21 september 2017 openden wij Nederlands eerste couscousbar in Velerlei te Tilburg
De Couscousbar biedt de u een gezonde keuze in plaats van de vele fastfood alternatieven. De gestoomde couscous wordt bereid met veel verse groenten en natuurlijke producten, daardoor is het een verantwoorde keuze.
Onze missie is:
‘U de mogelijkheid bieden om te genieten van authentieke producten en gerechten van Marokkaans erfgoed en geïnspireerd door Mediterrane tradities.’

 

 

Alle workshops duren ± 2 uur en zijn inclusief materialen, machine gebruik, chips en ranja.  De prijzen zijn gebaseerd op minimale deelname van 6 personen.