Workshops op locatie

 

Fabriek Magnifique

op 6, 7 en 8 juli te Veghel is een mix van Food & Art.  Bezoekers van dit gratis festival kunnen genieten van verassend eten en meer dan 200 bands en acts. Straattheater, jazz, pop, klassiek, beeldende kunst, community art en alles daar tussenin. De Food Circus Magnifique area was een ware beleving met shows, foodtalks en de welbekende Small Farm met boerderijtjes bouwen. Het festival slingerde door Veghel in en op unieke locaties, zoals het park, de rivier, het centrum, historische gebouwen, particuliere tuinen, silo’s en industrieel erfgoed.

De Lettertuin
De Lettertuin

1Ander Festival

Is een gezellig festival met een mix van culturen, te vinden in de vormen van muziek, film, straatartiesten, kinderactiviteiten, eten en drinken. Op 2 en 3 juni kwamen duizenden mensen naar het spectaculaire festivalterrein in het Kloosterpark in Schijndel om wereldse indrukken te ervaren. En natuurlijk boerderijtjes bouwen in de Small Farm: Playground. Een duurzame activiteit voor alle leeftijden. Vrijdagmiddag een 300 leerlingen van basisscholen vanuit het project 1AnderindeKlas en op zondag de hele dag een heerlijke drukte in het zonnetje. Wat een bouwtalenten in Brabant.

De Lettertuin

Winterlove Festival

in Groenrijk te Tilburg was het eerste festival in een tuincentrum. Een weekend lang genoten we van muzikale optredens, food en lifestyle. In de OntwerpCirkel Letteruin mocht je letterslingers maken. Met verschillende natuurlijke materialen hebben we mooiste sfeerslingers gemaakt.

De Lettertuin
De Lettertuin

Insektenhotel

bouwen in de Mini Urban Farm op het Pieter Vreedeplein. Deze geweldige werkplek in het zonnetje zorgde voor een super bouwmiddag. Houtjes boren, gaas buigen en opvullen met mos, stro, denneappels.

De Lettertuin

De Oase op festival Mundial 2017

Dit jaar voor het eerst zonder mijn Vintage Sprite 400 caravan uit 1976. De Urban Farm markt was onderdeel van de Oase op het festival. Een heerlijke relaxe sfeer waar mensen zich konden inspireren en ontspannen. Aan een mooi kraampje kon iedereen boerderijtjes bouwen. Maar er zijn ook molentjes, varkenstalletjes en zelfs kunstzinnige torens gebouwd. Altijd een feestje om de kinderen zo geconcentreerd bezig te zien.

De Lettertuin
De Lettertuin

The Urban Farm Area op festival Mundial 2016

De Vintage caravan was weer van de party dit jaar. In een heerlijke sfeervolle omgeving kon je van gelaserde afvalhoutjes boerderijtjes bouwen. Een leuke activiteit voor alle leeftijden. Mooie stalletjes, boerderijen, tractoren maar ook Jan de Bouvrie interieurtjes zijn er gemaakt. Wat een inspiratie in dit zonnige en muzikale weekend.

De Lettertuin
De Lettertuin

Kruidenlabels maken

Mijn vintage caravan stond in 2015 op festival Mundial in de Urban Farm. Met 3D pennen maakten we kruidenlabels maar ook andere leuke items. brillen, snorren, vlinders en hartjes, noem maar op.

Volle concentratie