Workshops op locatie

 

ZIN-IN-ALLES-DAGEN

bij Factorium Podiumkunsten te Tilburg zijn in de herfstvakantie leuke  kennismakings dagen voor basisschoolleerlingen. De dagen zijn gevuld met workshops muziek, theater, dans, musical en beelden vorming. Wij hebben echte dansende schoentjes gemaakt en leuke fleurige ukeleles.

Fabriek Magnifique

te Veghel is een mix van Food & Art. De Food Circus Magnifique area was een ware beleving met shows, foodtalks en de welbekende Small Farm met boerderijtjes bouwen. Het festival slingerde door Veghel in en op unieke locaties, zoals het park, de rivier, het centrum, historische gebouwen, particuliere tuinen, silo’s en industrieel erfgoed.

De Lettertuin

1Ander Festival

Op 2 en 3 juni kwamen duizenden mensen naar het spectaculaire festivalterrein in het Kloosterpark in Schijndel om wereldse indrukken te ervaren. En natuurlijk boerderijtjes bouwen in de Small Farm: Playground.  Vrijdagmiddag een 300 leerlingen van basisscholen vanuit het project 1AnderindeKlas en op zondag de hele dag een heerlijke drukte in het zonnetje. Wat een bouwtalenten in Brabant.

De Lettertuin

Winterlove Festival

in Groenrijk te Tilburg was het eerste festival in een tuincentrum. Een weekend lang genoten we van muzikale optredens, food en lifestyle. In de OntwerpCirkel Letteruin mocht je letterslingers maken. Met verschillende natuurlijke materialen hebben we mooiste sfeerslingers gemaakt.

De Lettertuin

Insektenhotel

bouwen in de Mini Urban Farm op het Pieter Vreedeplein. Deze geweldige werkplek in het zonnetje zorgde voor een super bouwmiddag. Houtjes boren, gaas buigen en opvullen met mos, stro, denneappels.

De Lettertuin

Festival Mundial 2015 – 2026 – 2017

De Urban Farm markt was onderdeel van de Oase op het festival. Een heerlijke relaxe sfeer waar mensen zich konden inspireren en ontspannen. Aan een mooi kraampje kon iedereen boerderijtjes bouwen. Maar er zijn ook molentjes, varkenstalletjes en zelfs kunstzinnige torens gebouwd. Altijd een feestje om de kinderen zo geconcentreerd bezig te zien.

De Lettertuin

Samenwerkingspartners